Här ekar det tomt.....

Hej! Det var ett tag sedan.. Dagarna rullar på i en väldans fart och imorgon är det redan juli!! Vart tar sommaren vägen? Misstänker att jag inte lär hinna hälften av det jag tänkt i sommar, som vanligt! 

Lite uppdatering kanske på vad som hänt sedan sist? 

- Jag har tagit sommarlov! Vilket betyder att jag nu gjort klart halva gymnasitet, "bara" två terminer kvar
- Jag har renoverat och målat en gammal blomlåda som ska bli höhäck, det ska gå att lägga i en skiva och ha hö/halm löst eller spänna upp ett nät. 
- Tor och Räkan har fått en skogshage här hemma.
- Tor rymde ur sommarhagen för han fick vila en vecka, vilket resulterade i en orolig matte och tre dagars boxvila för att vara på den säkra sidan (fångest).. Nu är han pigg och glad och sätts igång igen, med både motion och gräs. Alltså vilken häst rymmer ifrån mat?!?
Det har varit midsommar, vilket firades ordentligt, med långklänning och krans i håret!
- Två nya shettisar har kommit hit för att vara här en månad på sommarbete och lite träning, Calle & Datten. (mer info kommer om dem) 
- Vi hämtade två kattungar i söndags, två tjejer. Namn är lite oklart men lutar mot Katla och Asta. De är lite blyga, men äter färskfodret ordentligt och går på låda.
- Pepsi hämtas v.29 av sin nya ägare, och jag tror de kommer passa perfekt! :-)
- Just nu ligger jag med halsont, mensvärk och en huvudvärk från helvetet. Så försöka vila en stund och bli bättre innan det ska sättas igång med dagens hästträning! 

Nu kanske ni är med lite på noterna ;) Tanken är att jag ska börja uppdatera lite igen, och uppdatera om lite vad jag vill. Jag börjar bli trött på fördomar, skit bakom ryggen och konstiga blickar. Jag kör väl mitt rejs, till 100%. 



Varmt välkommen! Hanna heter jag, snart 18 vintrar, bor i Värmland med min sambo och våra djur, bl.a. mina två ponnier Tor och Räkan. Ni finner presentationer om oss alla! Här kommer ni få följa med i mitt liv som distansstudent och tjej som försöker hitta sin plats här i världen. Det kommer handla om barfotahovar, trickträning, healing, körning, långa tyglar, klickerträning och en massa mer, åt det naturlika hållet!