Distanshealing Räkan

Emeli distanshealade Räkan igen igår, söndag. Detta fick hon fram denna gång: 

 
"Han vände bort huvudet precis i början men sen gick det bra! Kändes så mycket lugnare!
Han visade bilder på dig och känslan till de bilderna var värme, glädje. Du har gjort ett jättebra jobb och han verkar tacksam för det att du gett honom tid. Kände ett illamående i hf knä och lite obehag i vb has. Jobbade med tryggheten och det verkar släppa?
Kände av något slags tryck under Hb hov som om han var lite öm. Han verkar oroa sig lite över gräset? Eller är det din oro?" 

 
Härligt att han verkar lugnare känner jag mest spontant! Detta med kroppen och hovarna har han ju lite bekymmer med, hoppas detta ska bli bättre! Detta med gräset diskuterade vi lite, jag och Emeli, hon fick även upp ordet "giftigt". Dock kan vi inte komma fram till nått som kan ha med det att göra. Visst att jag oroar mig lite för gräset, att det ska bli för mycket socker för hovarna, att de ska bli för runda osv.. Men vi klurar vidare! :-) Idag är det förhoppningsvis Tors tur! 
Varmt välkommen! Hanna heter jag, snart 18 vintrar, bor i Värmland med min sambo och våra djur, bl.a. mina två ponnier Tor och Räkan. Ni finner presentationer om oss alla! Här kommer ni få följa med i mitt liv som distansstudent och tjej som försöker hitta sin plats här i världen. Det kommer handla om barfotahovar, trickträning, healing, körning, långa tyglar, klickerträning och en massa mer, åt det naturlika hållet!